Vállalkozás indítási coaching

Egy vállalkozás indításakor rengeteg kérdést kell feltennünk magunknak. A financiális megfontolásoktól a személyes motivációig széles a skála. Minél több szempontot találunk mielőtt elindítjuk a vállalkozást, annál nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat.

A coaching során többek között az alábbi témákkal foglalkozunk:

A folyamatot tapasztalt, gyakorlott vállalkozóként és vezetőként kísérjük, célunk, hogy megtaláljuk a megfelelő kérdéseket és keressünk rá közös válaszokat. A coaching jellemzően kettő, esetenként több beszélgetésből áll, aminek hossza nagyjából 2 óra.

Árak és elérhetőség

A két alkalom ára: 50.000 Ft.

Helyszín: Győri iroda (9022 Győr, Rákóczi F. u. 43.), illetve igény eseténg az Észak-Dunántúli régióban, illetve Budapesten is lehetséges, de ekkor külön utazási költség kerül felszámolásra.

Tibor Kiss Tibor
tibor@zenit-coaching.hu
+36 70 618 0126

Rólunk...

(Ha telefonon keres minket, kérjük vegye figyelembe, hogy az esetleg folyamatban lévő ülések miatt nincs módunkban a hívását fogadni! Ha e-mailben megadja a telefonszámát és jelzi igényét, szívesen felhívjuk, hogy tájékoztatást adjunk. A levelekre mindig válaszolunk! Amennyiben nem érkezik válasz, kérjük próbáljon meg elérni minket telefonon, elképzelhető, hogy valamilyen technikai probléma miatt nem érkezett meg a levél.)