Üzleti coaching

Egy sikeres vállalkozás - legyen szó kicsiről vagy nagyról - elsősorban az ott dolgozó emberek miatt sikeres. A munkahely az emberek egy összetett, kihívásokkal terhelt kapcsolati hálója. Különféle munkavállalók, különféle célok és megközelítések ütközőtere. A teljesítményt pedig a profit méri, nap mint nap.

Az üzleti coaching különféle szinteken tud harmoniát teremteni, fejleszteni. Alanya egyaránt lehet akár a ranglétra alsóbb fokain álló dolgozó, de még a felső vezető is. Általános célja a vállalati kultúra magasabb színvonalra emelése.

Személyes konzultáció

A munkahely kihívásai, a velünk dolgozókkal való viszonyunk, a kudarcok, a sikerélmények és még megannyi tényező befolyásolja munkavégzésünk hangulatát és minőségét. Nehéz helyzetekben - legyen annak oka külső vagy belső tényező - jól jöhet egy coach jelenléte, akivel közösen átgondolható és javítható a pillanatnyi állapot. Vagy ha ilyen krízishelyzet nincs is jelen, érdemes megvizsgálni a személyes motivációt, elégedettséget és megtalálni azokat a pontokat ahol ez finomhangolható.

Vezetői coaching

Akár néhány fős részleg irányításáról van szó, vagy éppen több száz ember igazgatásáról, a vezetői pozíció kihívások elé állítja az embert. Olyan kihívások, amikhez kevés támogatást és jellemzően kevés képzést kapunk. A vezetői coaching egyrészről a vezetői lét megélésében próbál segítséget nyújtani, másrészt pedig a vezető és a többi dolgozó közötti személyes kapcsolat fejlesztésében mutat irányt.

Csapatépítő tréning

Szinte szükségtelen hangsúlyozni, hogy milyen jelentősége van a dolgozók közötti egyetértésnek és összhangnak egy cég életében. A csapatépítő tréning egyértelmű célja a résztvevő dolgozók egymásra hangolódását, közösségük fejlesztését.

A tréning - kívánság szerint - fókuszálhat a személyes összhang megteremtésére vagy kifejezetten témája lehet a munkafolyamatokhoz kapcsolódó hatékony közös munka is.

Helyszín

A coaching általában a munkakörnyezetben történik. Az Észak-Dunántúli régióban, illetve Budapesten vállalunk coachingot. Ha szerentné az irodánk nyugalmát élvezni az ülés alkalmával, Győrben arra is van lehetőség. Ebben az esetben kiszállási díj nincs. Győri iroda: 9022 Győr, Mónus Illés u. 49.

Árak és kapcsolat

Személyes konzultáció: 12.000 Ft / alkalom (+ kiszállás)

Vezetői coaching: 20.000 Ft / alkalom (+ kiszállás)

A tréning és egyéb coaching programok, mindig egyénre szabott folyamatok. Árazásuk a megbeszélt program alapján történik.

Tibor Kiss Tibor
tibor@zenit-coaching.hu
+36 70 618 0126

Rólunk...

(Ha telefonon keres minket, kérjük vegye figyelembe, hogy az esetleg folyamatban lévő ülések miatt nincs módunkban a hívását fogadni! Ha e-mailben megadja a telefonszámát és jelzi igényét, szívesen felhívjuk, hogy tájékoztatást adjunk. A levelekre mindig válaszolunk! Amennyiben nem érkezik válasz, kérjük próbáljon meg elérni minket telefonon, elképzelhető, hogy valamilyen technikai probléma miatt nem érkezett meg a levél.)