Ajándékutalványok

Boldogság utalvány – mint nászajándék

Ajándékutalvány prepare

A házasságra való felkészülés lehet több mint a nagyszerű esküvő megszervezése. A közös életenünket segíthetjük olyan tulajdonságaink fejlesztésével, melyek a jó kapcsolat alapjai.

Az öt alkalmas foglalkozás sorozatban a megajándékozott pár felmérheti, hogy:

Az ajándékutalvány felmutatásával az ifjú pár kitölti a prepare/enrich tesztet majd az azt követő öt alkalommal az előbbi témaköröket körüljárva, új eszközöket kap a házasság boldogabb és teljesebb megéléséhez.

Hogyan rendelhetem meg és mi az utalvány ára?

A névre szóló utalványt a megrendelő, a menyasszony és a vőlegény nevének megküldésével kérheti. Válaszol elküldjük a fizetési információkat, majd postán elküldjük Önnek az utalványt. (Az utaványok, egyedileg névre készülnek így kérjük megrendeléskor vegye figyelembe, hogy a postázással együtt az átfutási idő akár egy hét is lehet!)

A Boldogság utalvány a prepare/enrich tesz kitöltésére, és további 5 alkalommal a házassági felkészítő beszélgetésre szól. Az utalvány ára 40.000 Ft.

Az utalvány időkorlátozás nélkül felhasználható.

Megrendelés és további információ: info@zenit-coaching.hu

Ajándékutalvány: művészetterápiás, önismeret fejlesztő coaching

Ajándékutalvány művészetterápia

Foglalkozás sorozatban az ajándékozott felmérheti, hogy

A foglalkozások során tesztekkel, coaching eszközökkel és kreatív művészeti eszközökkel dolgozunk. A kreatív részhez semmiféle előképzettség nem szükséges, az esztétikai nézőpontokat sutba dobjuk, a résztvevő szabadon alkothat és megtapasztalhatja ennek stresszoldó és szemléletformáló erejét.

Az utalvány ára: 30.000 Ft. Megrendelés és további információ: info@zenit-coaching.hu

Ajándékutalvány: párkapcsolati gazdagítás

Ajándékutalvány enrich

A foglalkozás sorozatban az ajándékozott pár felmérheti, hogy

Az első találkozás alkalmával kitöltik a prepare/enrich tesztet majd az azt követő öt alkalommal az előbbi témaköröket körüljárva, új eszközöket kapnak a házasság boldogabb és teljesebb megéléséhez.

Az utalvány ára: 30.000 Ft. Megrendelés és további információ: info@zenit-coaching.hu

Ajándékutalvány: coaching

Ajándékutalvány coaching

Coaching ajándékba? Miért ne? A változást, az újragondolást is adhatod ajándékba! A coaching segít meghallani a saját válaszaidat, új megvilágításba helyezni az elakadásokat, átgondolni a következő lépéseidet.

November 24. és December 20. között vásárolt 5 alkalmas bérleteket kedvezményesen vásárolhatod meg. Az 5 alkalom ára így, 25.000 Ft. A bérlet bárkire átruházható és saját magadat is meglepheted vele! Megrendelés és további információ: info@zenit-coaching.hu