Tibor

Kiss Tibor

Life coach, business coach, mediátor és rendszermérnök.

Egészen korán - még valamikor alsó tagozatban - elhatároztam, hogy számítógépekkel szeretnék foglalkozni. Ezt az álmomat sikerült beteljesítenem. A szakma szamárlétrátráját fokról fokra másztam meg, kezdve onnan, hogy bolti szerviz technikus voltam, egészen odáig, hogy vezető rendszermérnök lettem.

Az út során rengeteget tanultam magamról, az üzletről, vállalati kultúráról, emberekről. Nap mint nap briliáns mérnökök tucatjait vezetem technikai, stratégia és emberi döntéseken keresztül egy multinacionális telekommunikációs cégnél.

Miközben ezt a kalandos karriert építettem, egyre érlelődött bennem az elhatározás, hogy szeretnék többet foglalkozni az emberekkel, hogy segítsek nekik önmaguk megértésében és saját lehetőségeik kiaknázásában. Ezért néhány éve a figyelmem a coaching (segítő) pálya felé irányult.

A coachingban megtaláltam azokat a módszereket és szemléletet amit jól tudok használni a munkámban. Ezt a tudást és a személyes képességeimet szeretném arra fordítani, hogy az élet különféle kihívásai kapcsán az emberek mellé állhassak és segítsem őket.

Erősségeim közé tartozik a nagyvállalati kultúra ismerete, amelynek nehézségeit a beosztott és a vezető szemszögéből is jól tudom értelmezni. De ugyancsak szívesen vetem be magam az életvezetési nehézségekkel küzdő embereket segítő munkába is.

Elérhetőségek:

E-mail: tibor@zenit-coaching.hu

Telefon: +36 70 618 0126

Az alábbi Zenit szolgáltatásokban veszek részt: