Párkapcsolati felkészítés, segítés és gazdagítás

A Zenit-coaching többféle programot kínál pároknak. Az új kapcsolatba lépőknek és korai házasoknak a párkapcsolati felkészítést ajánljuk. A hosszabb kapcsolatot maguk mögött tudóknak pedig a párkapcsolati gazdagítást vagy ha éppen krízis helyzet van, akkor a párkapcsolati segítő programunkat ajánljuk.

Felkészítés

Sokan gondolják úgy, hogy amikor összekötik az életüket valakivel, akkor nincs szükség különösebb varázslatra, hogy az a kapcsolat jól működjön. De azért még a rózsaszín köd idején is sejthető, hogy még azzal az emberrel is lehetnek nehézségeink, aki a lehető legtökéletesebb párja lesz az életünknek. A párkapcsolati felkészítés (PREPARE program), a kapcsolat elején állókat célozza meg, azokat akik éppen szorosabban össze szeretnék kötni életüket. Ez a program a világ legnagyobb párkapcsolati dinamikáját feltérképező PREPARE/ENRICH eszköztárra épül, amely több mint 40 év fejlesztést és 3,5 millió résztvevő párt tudhat maga mögött. Erről tovább információkat olvashat a kettenegyutt.hu weboldalon.

A felkészítés során feltérképezzük a pár erősségeit, amelyre jól lehet építeni és egyúttal azonosítjuk azokat a növekedési területeket, amelyeknek külön figyelmet kell szentelni. Ezeket a témaköröket a pár kívánsága szerint alaposabban szemügyre veszünk és közösen dolgozunk rajta, így megalapozva a másik mélyebb megismerését, megértését és tovább építjük a már meglévő bizalmat.

A felkészítés legalább két foglalkozásból áll (felmérés, kiértékelés), de javasoljuk a pároknak, hogy 3-4 alkalmat legalább szánjanak erre a programra.

Gazdagítás

Ha az alapvető problémákat könnyedén át is lépjük, és életünk csendesen folyik a medrében akkor is érezhetjük úgy, hogy a kapcsolat fénye már nem olyan mint kezdetben. A párkapcsolat gazdagítás egy olyan lehetőség ami abban segít, hogy újra egy pillantásból tudjuk melyik emeletre akar menni a másik. Hol várnak ránk új kalandok. Új lendületet kaphat kapcsolatunk.

A gazdagítás program is - hasonlóan a felkészítéshez - a nemzetközileg elismert PREPARE/ENRICH eszköztárra épül, amelyről további információk találhatóak a kettenegyutt.hu weboldalon. A gazdagítás során feltérképezzük a pár erősségeit és fejlődési területeit. Ezekkel dolgozunk, hogy a kapcsolat még meghittebb, közvetlenebb és erősebb lehessen.

Segítés

Életünk jelentős részét párkapcsolatban éljük. Kikerülhetetlen, hogy nehézségekkel találjuk szembe magunkat vagy csak azt érezzük, hogy a kapcsolat fénye nem olyan mint a kezdetekben. Mindkét esetben jól jöhet egy friss gondolat, egy érdekektől mentes külső nézőpont.

Amikor két olyan ember ismeri meg egymást mélyebben, alaposabban, akik szoros életközösségben vannak, az semmi máshoz nem hasonlítható. Folymatosan gazdagítják és elmélyítik a kapcsolatukat. Ez új lendületet ad és olyan értékeket csillogtat meg, amik új fénnyel ragyogják be a mindennapokat.

A párkapcsolati coaching segíthet olyan rejtett nehézségeket hatástalanítani, amik észrevétlenül, mintegy időzített bombaként ketyegnek a hétköznapok rutinja alatt.

Néhány olyan témakör - a teljesség igénye nélkül - amiben a párkapcsolati coaching nagy segítség lehet:

Hogyan zajlik a folyamat? A párkapcsolat segítő beszélgetés tipikusan 60 percig tartó ülések sorozata, ahol a főszerep a beszédé. A pár mindkét tagja jelen van és közösen dolgoznak a céljuk elérése érdekében.

A coach kérdésekkel és esetenként játékos-praktikus gyakorlatokkal segít a témák alapos megértésében és a lehetőségek felmérésében. Egy adott témához kapcsolódó coaching jellemzően 5-10 alkalmat vesz igénybe.

Árak és elérhetőség

A párkapcsolat coaching díja 8.000 Ft / alkalom (a két főnek összesen).

Duál párkapcsolati program: 14.000 Ft / alkalom (két coach egyszerre dolgozik a párral).

Helyszín: Győri iroda (9022 Győr, Rákóczi F. u. 43.), továbbá hétköznap 10-18 óráig Sopronban is, megbeszélés szerint.

Bejelentkezni e-mailben vagy telefonon az alábbi elérhetőségeken lehet:

Kriszta Garliczky Krisztina
kriszta@zenit-coaching.hu
+36 30 373 0429

Rólunk...

Tibor Kiss Tibor
tibor@zenit-coaching.hu
+36 70 618 0126

Rólunk...

(Ha telefonon keres minket, kérjük vegye figyelembe, hogy az esetleg folyamatban lévő ülések miatt nincs módunkban a hívását fogadni! Ha e-mailben megadja a telefonszámát és jelzi igényét, szívesen felhívjuk, hogy tájékoztatást adjunk. A levelekre mindig válaszolunk! Amennyiben nem érkezik válasz, kérjük próbáljon meg elérni minket telefonon, elképzelhető, hogy valamilyen technikai probléma miatt nem érkezett meg a levél.)