Párkapcsolati felkészítés, segítés és gazdagítás

A Zenit-coaching többféle programot kínál pároknak. Az új kapcsolatba lépőknek és korai házasoknak a párkapcsolati felkészítést ajánljuk. A hosszabb kapcsolatot maguk mögött tudóknak pedig a párkapcsolati gazdagítást vagy ha éppen krízis helyzet van, akkor a párkapcsolati segítő programunkat ajánljuk.

Felkészítés

Sokan gondolják úgy, hogy amikor összekötik az életüket valakivel, akkor nincs szükség különösebb varázslatra, hogy az a kapcsolat jól működjön. De azért még a rózsaszín köd idején is sejthető, hogy még azzal az emberrel is lehetnek nehézségeink, aki a lehető legtökéletesebb párja lesz az életünknek. A párkapcsolati felkészítés (PREPARE program), a kapcsolat elején állókat célozza meg, azokat akik éppen szorosabban össze szeretnék kötni életüket. Ez a program a világ legnagyobb párkapcsolati dinamikáját feltérképező PREPARE/ENRICH eszköztárra épül, amely több mint 40 év fejlesztést és 3,5 millió résztvevő párt tudhat maga mögött. Erről tovább információkat olvashat a kettenegyutt.hu weboldalon.

A felkészítés során feltérképezzük a pár erősségeit, amelyre jól lehet építeni és egyúttal azonosítjuk azokat a növekedési területeket, amelyeknek külön figyelmet kell szentelni. Ezeket a témaköröket a pár kívánsága szerint alaposabban szemügyre veszünk és közösen dolgozunk rajta, így megalapozva a másik mélyebb megismerését, megértését és tovább építjük a már meglévő bizalmat.

A felkészítés legalább két foglalkozásból áll (felmérés, kiértékelés), de javasoljuk a pároknak, hogy 3-4 alkalmat legalább szánjanak erre a programra.

Gazdagítás

Ha az alapvető problémákat könnyedén át is lépjük, és életünk csendesen folyik a medrében akkor is érezhetjük úgy, hogy a kapcsolat fénye már nem olyan mint kezdetben. A párkapcsolat gazdagítás egy olyan lehetőség ami abban segít, hogy újra egy pillantásból tudjuk melyik emeletre akar menni a másik. Hol várnak ránk új kalandok. Új lendületet kaphat kapcsolatunk.

A gazdagítás program is - hasonlóan a felkészítéshez - a nemzetközileg elismert PREPARE/ENRICH eszköztárra épül, amelyről további információk találhatóak a kettenegyutt.hu weboldalon. A gazdagítás során feltérképezzük a pár erősségeit és fejlődési területeit. Ezekkel dolgozunk, hogy a kapcsolat még meghittebb, közvetlenebb és erősebb lehessen.

Segítés

Életünk jelentős részét párkapcsolatban éljük. Kikerülhetetlen, hogy nehézségekkel találjuk szembe magunkat vagy csak azt érezzük, hogy a kapcsolat fénye nem olyan mint a kezdetekben. Mindkét esetben jól jöhet egy friss gondolat, egy érdekektől mentes külső nézőpont. A párkapcsolati munka során a coaching eszközökön túl a méltán elismert EFT (érzelem fókuszú terápia) módszertanára építkezünk.

Néhány olyan témakör - a teljesség igénye nélkül - amiben a párkapcsolati foglalkozás nagy segítség lehet:

Hogyan zajlik a folyamat? A párkapcsolat segítő beszélgetés tipikusan 60 percig tartó ülések sorozata, ahol a főszerep a beszédé. A pár mindkét tagja jelen van és közösen dolgoznak a céljuk elérése érdekében.

A coach kérdésekkel és esetenként játékos-praktikus gyakorlatokkal segít a témák alapos megértésében és a lehetőségek felmérésében. Egy adott témához kapcsolódó coaching jellemzően 5-10 alkalmat vesz igénybe.

Árak és elérhetőség

A párkapcsolat coaching díja 8.000 Ft / alkalom (a két főnek összesen).

Duál párkapcsolati program: 12.000 Ft / alkalom (két coach egyszerre dolgozik a párral).

Iroda: 9022 Győr, Mónus Illés u. 49.
(Foglalkozásra csak előzetes bejelentkezés után van lehetőség!)

Bejelentkezni e-mailben vagy telefonon az alábbi elérhetőségeken lehet:

Kriszta Garliczky Krisztina
kriszta@zenit-coaching.hu
+36 30 373 0429

Rólunk...

Tibor Kiss Tibor
tibor@zenit-coaching.hu
+36 70 618 0126

Rólunk...

(Ha telefonon keres minket, kérjük vegye figyelembe, hogy az esetleg folyamatban lévő ülések miatt nincs módunkban a hívását fogadni! Ha e-mailben megadja a telefonszámát és jelzi igényét, szívesen felhívjuk, hogy tájékoztatást adjunk. A levelekre mindig válaszolunk! Amennyiben nem érkezik válasz, kérjük próbáljon meg elérni minket telefonon, elképzelhető, hogy valamilyen technikai probléma miatt nem érkezett meg a levél.)