Pályaválasztási coaching

A pályaválasztás kérdései elsőként az általános iskola vége felé kerülnek elő, bár előfordulhat, hogy jóval később is érdemes vele foglalkozni. A munka, a karrier, a sajátos motivációk valamiféle összhangja nagyban meghatározza boldogságunkat és életminőségünket. Életre szóló tökéletes választás nincs, de a coach segítségével felderíthetjük és jobban megérthetjük mit jelent pályát választani és milyen eszközeink vannak, hogy azon a pályán boldogok és sikeresek legyünk.

A coaching során az alábbi témakörökkel foglalkozunk:

Foglalkozások

Többféle tematika választható. Dolgozhatunk kizárólag a pályaválasztásban érdekelt féllel, de a szülő-gyermek páros is kiváló alanya lehet ennek a munkának. Foglalkozások:

Árak és kapcsolat

Interjú: 10.000 Ft (mely magában foglalaja a szülő és a szülő-gyerek interjút is).

Pályaválasztási coaching: 10.000 Ft / alkalom (két alkalom javasolt).

Iroda:
9022 Győr, Mónus Illés u. 49.
(Foglalkozásra csak előzetes bejelentkezés után van lehetőség!)

Tibor Kiss Tibor
tibor@zenit-coaching.hu
+36 70 618 0126

Rólunk...

Kriszta Garliczky Krisztina
kriszta@zenit-coaching.hu
+36 30 373 0429

Rólunk...

(Ha telefonon keres minket, kérjük vegye figyelembe, hogy az esetleg folyamatban lévő ülések miatt nincs módunkban a hívását fogadni! Ha e-mailben megadja a telefonszámát és jelzi igényét, szívesen felhívjuk, hogy tájékoztatást adjunk. A levelekre mindig válaszolunk! Amennyiben nem érkezik válasz, kérjük próbáljon meg elérni minket telefonon, elképzelhető, hogy valamilyen technikai probléma miatt nem érkezett meg a levél.)