Önismeret

3 alkalmas Art Coaching csoport

Az önismeret egy olyan kincs, amit sosincs túl korán megszerezni, és sohasem késő elkezdeni kutatni.

Saját magunkhoz való viszonyunk alapjaiban határozza meg életminőségünket. Ha tudjuk mit miért teszünk, vagy egy váratlan esemény milyen reakciót vált ki belőlünk, felkészültebben nézhetünk az élet kihívásaival szembe.

Ez egy olyan terület ami soha nem lehet “kész”. Nem csak az élethelyzeteink, életkorunk változik folyamatosan, hanem mi magunk is. Ami kihívást jelent 20 évesen, az 5 évvel később már olyan mintha levegőt vennénk. De észrevesszük-e és értjük-e ezeket a változásokat magunkban? Értékeljük-e őket?

A foglalkozásokon kreatív és művészeti eszközök segítségével kaphatunk egy teljesebb képet magunkról. A foglalkozások probléma fókuszuak, megoldást nyújthatnak egy aktuális kérdésre. A csoport hangján, keresztül olyan dallamát is meghallhatjuk személyiségünknek, amik eddig elnyomott a külvilág zaja. A művészeten keresztül, pedig olyan élmények zuhatagában találhatjuk magunkat, amik gátakat képesek áttörni bennünk.

A csoportfoglalkozásokat három héten át, alkalmanként 2 órában tarjuk. A csoport minimum létszáma 4 fő, maximum pedig 6-an leszünk. Semmiféle előképzettség vagy tehetség nem szükséges, elég ha magadat hozod. Az eszközöket a tanfolyam ára teljes egészében tartalmazza!

Jelentkezésedet 14 éves kortól várjuk!

9 alkalmas önismereti csoport művészetterápiás eszközökkel

Megújult tematikával, rengeteg élménnyel, a Katarzisz művészetterápia eszközeivel és coaching szemlélettel várunk! Októbertől - májusig, 9 alkalommal, alkalmanként 2 órában alkotunk, hogy harmóniába kerülhess önmagaddal és a természettel.

A művészetterápia az évkör, a hónapok, a természet rendjére való ráhangolódással dolgozik. A coaching szemlélet megoldás központú és feladat orientált. Többféle technikával alkotunk a foglalkozások során. Alkalmazott eszközök: akvarell, por- és olajpasztell kréta, agyag, kollázs, montázs, ceruza- és tus rajz.

Milyen hatása van a foglalkozásoknak? Mélyíti az önismeretet, segít a kérdéseink, elakadásaink oldásában és feldolgozásában. Stresszoldó, feszültségoldó. Energiával tölt fel, kikapcsol, örömöt ad, új nézőpontokhoz segít hozzá.

A részvétel rajztudást, előképzettséget nem igényel!

A csoport létszáma minimum 4, maximum 6 fő.

Árak és kapcsolat

A 3 alkalmas Art Coaching csoportban való részvétel ára 16.000 Ft (3 alkalom).

A 9 alkalmas művésztterápiás foglalkozások ára alkalmanként 6800 Ft, ami tartalmaz minden művészi minőségű kelléket! Aki a 9 alkalmat egy vagy két részletben fizeti, annak 10% kedvezményt biztosítunk.

Kriszta Garliczky Krisztina
kriszta@zenit-coaching.hu
+36 30 373 0429

Rólunk...

(Ha telefonon keres minket, kérjük vegye figyelembe, hogy az esetleg folyamatban lévő ülések miatt nincs módunkban a hívását fogadni! Ha e-mailben megadja a telefonszámát és jelzi igényét, szívesen felhívjuk, hogy tájékoztatást adjunk. A levelekre mindig válaszolunk! Amennyiben nem érkezik válasz, kérjük próbáljon meg elérni minket telefonon, elképzelhető, hogy valamilyen technikai probléma miatt nem érkezett meg a levél.)