Kriszta

Garliczky Krisztina

Life Coach, Art Coach, Mediátor

Hosszú utat jártam be mielőtt rátaláltam volna a life coachingra. Korábban több területen is dolgoztam. Foglalkoztam értékesítéssel, voltam ügyfél referens. Ebben az időszakban, bár más indulópontból, de feltünt, hogy az ügyfeleknek mennyire fontos a figylem és az helyzetük feltétel nélküli elfogadása. Ezzel párhuzamosan, egy ideig a győri kórház gyermekosztályán, a Lurkó Alapítvány önkénteseként foglalkoztam, játszottam az osztályon fekvő beteg gyerekekkel. Nagyon szerettem a velük töltött időt, de a saját családom elszólított mellőlük.

Több magánéleti esemény után (költözés, az első majd a második gyermek születése, újabb költözés) úgy éreztem, más módon szeretnék az emberekkel foglalkozni. Adni szerettem volna nekik. Így egy régi álmomat valóra váltva, kitanultam a hawai masszázsformát a lomi-lomit. Ahogy elkezdtem, masszőrként dolgozni, újra a régi tapasztalat köszönt vissza. Az emberek nem csak a fizikai fájdalmaikkal találtak meg. Szívesen meséltek magukról, és nagyon hálásak voltak a figyelemért. Úgy is mondhatnám, hogy nem csak a ruhájukat vetették le a maszírozáshoz, lelkiekben is levetkőztek. Gyakran vettem észre, hogy a kezelések utáni beszélgetések legalább olyan fontosak, mint maga a kezelés.

Ezután az életem újabb fordulatot vett, hazaköltöztöm Győrbe és ekkor már tudatosan olyan dolgokat kerestem a munkába való visszatéréshez, ahol az emberek lelkével foglalkozhatom. Így jutottam el az életvezetési segítéshez. Tanulmányaimat az IndyGo Traning Kft-nél folytattam, ahol olyan speciális eszközök is az oktatást színesítik mint a művészetterápia alkalmazott eszközei. Ezért elvégeztem a speciálisan erről szóló továbbképzést is (Art Coaching).

Ehhez kapcsolodóan az idei tanévben kezdem tanulmányaimat művészet terapeutaként, hogy ezzel is további módszereket és nézőpontot kaphassak, az emberek segítéséhez.

Elérhetőségek:

E-mail: kriszta@zenit-coaching.hu

Telefon: +36 30 373 0429

Az alábbi Zenit szolgáltatásokban veszek részt: