Emőke

Dömötör Emőke

Életvezetési Coach

Kívánságaink a bennünk rejlő képességek előérzetei. Annak előjelei, amit teljesíteni képesek leszünk. Amire képesek vagyunk, és amit szeretnénk, az képzelőerőnk számára rajtunk kívüliként és jövőbeliként jelentkezik; az után érzünk vágyakozást, amit rejtetten már birtokolunk. Így változtatja egy szenvedélyes előrenyúlás a valóban lehetségest megálmodott valósággá. - (Johann Wolfgang von Goethe)

Álljunk meg egy pillanatra! Játsszunk egy kicsit! Most gondolj arra, hogy elérted egy régóta áhított célodat! Jól nézz körül benne! Megvan. Elérted. Milyen érzés?

Az idáig vezető úton szeretnék Neked segíteni. Szeretném, hogy írója és rendezője, főszereplője legyél életednek és nem elszenvedője, túlélője. Szeretném, hogy tehetséged kibontakozzon, megvalósuljanak karrier-elképzeléseid, sikeres legyél a párkapcsolatodban, kamasz gyermekeddel, főnököddel, és hogy elérd legszebb álmaid. Élek az általános life coaching, valamint a proaktív life coaching (előre gondolkodva, tervezve, cselekedve megváltoztatni a dolgokat) eszközeivel is. Erősségeim az aktív figyelem, gyors ráhangolódás a másik emberre, valamint a humorérzék. Több mint 25 éve foglalkozom pszichológiával, lélektannal, lelki vezetéssel. Több könyvet írtam már igaz történetekről, amelyek mindegyikében a hit és a cselekvés csodálatos eredményeket hozott. A coaching nálam egy olyan találkozás, ahol minden érted és rólad szól!

Elérhetőségek:

E-mail: emoke@zenit-coaching.hu

Telefon: +36 30 474 3717

Az alábbi Zenit szolgáltatásokban veszek részt: