Életvezetési coaching

Tételezzük fel… mi van ha, nem kell az élet minden kihívásával egyedül szembenéznünk?

Életünk néha olyan, mint egy zen buddhista álma, csendben halad a megvilágosulás felé. Máskor pedig, mint egy folytatásos teleregény, konfliktusokkal, szélsőséges érzelmekkel és nehéz döntésekkel. És persze leggyakrabban valahol a kettő között.

A nehézségek megoldása mindig felemészt valamennyi énerőt. Gyakran a mindennapi kompromisszumok, döntések és konfliktusok ezt az énerőt fokozatosan elmorzsolják, míg úgy nem érezzük, hogy tehetetlenek vagyunk.

Az életvezetési coaching folyamatnak az elsődleges célja az énerő visszaszerzése, hogy ismét mi állhassunk a kormányhoz életünk hajóján. A coaching feltétel nélkül hisz abban, hogy mindenki képes a saját életének irányítására. Ha el is tévesztjük az irányt, vagy úgy érezzük süllyedni kezdünk, bennünk van az erő ahhoz hogy befoltozzuk a léket, vitorlánkba fogjuk a szelet és folytassuk utunkat… vagy éppen új kikötőt választva útra induljunk.

Néhány olyan témakör - a teljesség igénye nélkül - amiben az életvezetési coach nagy segítség lehet:

Hogyan zajlik a folyamat? Az életvezetési coaching tipikusan 60 percig tartó ülések sorozata, ahol a főszerep a beszédé. A coach kérdésekkel és esetenként játékos-praktikus gyakorlatokkal segít a dilemmák alapos megértésében és a lehetőségek felmérésében. Egy adott problémakörhöz kapcsolódó coaching jellemzően 5-10 alkalmat vesz igénybe.

Az első alkalmat megelőzi egy találkozó, ahol a folyamatról és keretekről beszélünk. Ez egy kötelezettségek nélküli ingyenes foglalkozás, ahol a közelebbi megismerkedés után a coach és az ügyfél dönt arról, hogy belevágnak-e a közös munkába.

Árak és elérhetőség

Az életvezetési coaching ára 6000 Ft / alkalom, amennyiben legalább 5 ülésre szerződik a kliens. Ezzel a kedvezménnyel is szeretnénk hangsúlyozni, hogy a coaching időigényes közös munka, az eredmények elérése érdekében a kölcsönös elköteleződésre van szükség. Ha valaki csak alkalomszerűen szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, a szokásos 8000 forint / alkalom költséggel kell számolnia.

Iroda:
9022 Győr, Mónus Illés u. 49.
(Foglalkozásra csak előzetes bejelentkezés után van lehetőség!)

Bejelentkezni e-mailben vagy telefonon az alábbi elérhetőségeken lehet:

Kriszta Garliczky Krisztina
kriszta@zenit-coaching.hu
+36 30 373 0429

Rólunk...

Barbara Abonyi Barbara
barbara@zenit-coaching.hu
+36 30 678 4218

Rólunk...

Tibor Kiss Tibor
tibor@zenit-coaching.hu
+36 70 618 0126

Rólunk...

(Ha telefonon keres minket, kérjük vegye figyelembe, hogy az esetleg folyamatban lévő ülések miatt nincs módunkban a hívását fogadni! Ha e-mailben megadja a telefonszámát és jelzi igényét, szívesen felhívjuk, hogy tájékoztatást adjunk. A levelekre mindig válaszolunk! Amennyiben nem érkezik válasz, kérjük próbáljon meg elérni minket telefonon, elképzelhető, hogy valamilyen technikai probléma miatt nem érkezett meg a levél.)