Duál coaching

A duál coaching tulajdonképpen az életvezetési segítség (life coaching), intenzívebb, még több lehetőséget rejtő változata.

A világhoz való kapcsolódása mindannyiunknak más. Minél több oldalról tudjuk megvizsgálni a dolgokat, annál több olyan pontot fedezhetünk amiről nem is gondoltuk, hogy létezik.

Ha már elhatározásra jutottunk, hogy segítséget kérünk, még mindig ott a kérdés. Egy nő vagy egy férfi fogja jobban átérezni a problémámat. Ki fogja jobban érteni a gondolataimat? Abban viszont bizonyára mindannyian egyetértünk, hogy minél több nézőpontból nézzük, minél többféle hangsúllyal halljuk, annál több lehetőséget láthatunk, annál több igazságot hallhatunk meg.

A duál coaching erőssége az, hogy a két coach más-más oldalról közelít, mást-mást ragad meg. Márpedig minél több erőforrásunk van mozgosítva, annál intenzívebb eredményeket érhetünk el.

Néhány olyan témakör - a teljesség igénye nélkül - amiben a duál coaching nagy segítség lehet:

Hogyan zajlik a folyamat? A duál coaching tipikusan 60 percig tartó ülések sorozata, ahol a főszerep a beszédé. A coachok kérdésekkel és esetenként játékos-praktikus gyakorlatokkal segítenek a dilemmák alapos megértésében és a lehetőségek felmérésében. Egy adott problémakörhöz kapcsolódó coaching jellemzően 5-10 alkalmat vesz igénybe.

Az első coaching alkalmat megelőzi egy találkozó, ahol a folyamatról és keretekről beszélünk. Ez egy kötelezettségek nélküli ingyenes alkalom, ahol a közelebbi megismerkedés után a coachok és az ügyfél dönt arról, hogy belevágnak-e a közös munkába.

Árak és elérhetőség

A duál coaching ára 15.000 Ft / alkalomba (magában foglalja mindkét coach munkadíját).

Iroda:
9022 Győr, Mónus Illés u. 49.
(Foglalkozásra csak előzetes bejelentkezés után van lehetőség!)

Bejelentkezni e-mailben vagy telefonon az alábbi elérhetőségeken lehet:

Kriszta Garliczky Krisztina
kriszta@zenit-coaching.hu
+36 30 373 0429

Rólunk...

(Ha telefonon keres minket, kérjük vegye figyelembe, hogy az esetleg folyamatban lévő ülések miatt nincs módunkban a hívását fogadni! Ha e-mailben megadja a telefonszámát és jelzi igényét, szívesen felhívjuk, hogy tájékoztatást adjunk. A levelekre mindig válaszolunk! Amennyiben nem érkezik válasz, kérjük próbáljon meg elérni minket telefonon, elképzelhető, hogy valamilyen technikai probléma miatt nem érkezett meg a levél.)