Impresszum

Tulajdonos, üzemeltető

A honlapot a Zenit Consulting (Garliczky Krisztina EV) készítette és üzemelteti.

Zenit Consulting (Garliczky Krisztina EV)
9081 Győrújbarát, Hét Vezér u. 40/a.

Adószám: 68908348-1-28

Nyilvántartásba vette: Győri Törvényszék Cégbírósága

A vállalkozás a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi És Iparkamara regisztrált tagja.

info@zenit-services.com

Tárhelyszolgáltató adatai

Webonic Kft.
8000 Székesfehérvár, Budai út 14.

support@webonic.hu

Adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelő

A Zenit Services adatkezelője a Zenit Consulting (Garliczky Krisztina EV).

Zenit Consulting (Garliczky Krisztina EV)
9081 Győrújbarát, Hét Vezér u. 40/a.

Tel.: +36 70 618 0126

info@zenit-services.com

Tájékoztató

Honlaplátogatás

A honlaplátogatás során, a látogatók IP címét és böngésző ujjlenyomatát a szerver naplókban rögzítjük, kiberbiztonsági célokból. A kiberbiztonsági célok megvalósítása a vállalkozás jogos érdeke. Ezeket a naplókat 1 hónap után töröljük. A honlap látogatókról semmilyen egyéb információt nem gyűjtünk.

Kapcsolatfelvétel

Cégünket a honlapon feltüntetett e-mailen vagy telefonszámon érheti el. Ilyen esetekben az Ön e-mail címét vagy telefonszámát kizárólag a megkeresésével kapcsolatban kezeljük, az érintett ügy idejére. Ezen adatkezelés a Zenit Coaching jogos üzleti érdeke.

Tanácsadói tevékenység

A Zenit Coaching munkatársai a tanácsadói tevékenység során megismert adatokat bizalmasan kezelik, teljes körű titoktartási kötelezettséget vállalnak. A tanácsadói projektek során rögzített információkat a késöbbi folytatás érdekében (mint jogos érdek) a megfelelő biztonsági intézkedések mellett tárolja, de kérés esetén ezeket töröljük.

Szerződések, számlák

Amennyiben Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, ezzel kapcsolatban szerződések és számlák készülnek amely során törvényi kötelezettségeinknek teszünk eleget. Szerződéseinket ügymenetünkből eredő jogos érdek keretében 6 évig tároljuk, míg a számlákat a számviteli törvény előírásainak megfelelő ideig.

Adattovábbítás

A számlák készítéséhez online számlázó rendszert használunk, ennek rendszerébe a kapcsolódó adatokat továbbítjuk. Továbbá ugyanezen számlaadatokat a számláinkat feldolgozó könyvelő céggel is megosztjuk.

GDPR jogok

Ön bármikor kérelmezheti az Adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen. Továbbá kérheti az érintett információk hordozható formában való közlését. További információért olvassa el a GDPR 13-19. cikkelyeit.

Amennyiben adatkezeléssel kapcsolatos kérdése, kérése van, lépjen velünk kapcsolatba! Kijelölt Adatvédelmi Tisztviselőnk elérhetősége:
Kiss Tibor; tibor@zenit-services.hu; +36 70 618 0126

Az érintett panasszal fordulhat Hatósághoz is:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (naih.hu)